fazacasadrian
109 poze   20770 vizite
Albume
caini ciobanesti romanestiContactOi turcane 2013turcane 2015

membru din 14 februarie 2010

caini ciobanesti romanesti

SOIMU1
SOIMU1
SOIMU4
SOIMU4
codruta
codruta
poze noi 2011 005
poze noi 2011 005
6.03.2011 056
6.03.2011 056
soimu
soimu
mai 2012 010
mai 2012 010
mai 2012 022
mai 2012 022
Codruta 2013
Codruta 2013
oi turcane 2013 039
oi turcane 2013 039
2013 052
2013 052
2013 057
2013 057


Comentarii album • 84
Nume:europanind 13 martie 2015  
ai oite frumoase ,dar si caini pe masura,ciobanesc romanesc adevarat.Felicitari si spor la treaba !
Răspunde Raportează
CaimacanuIonut 24 ianuarie 2015  
frumosi , sa va traiasca
Răspunde Raportează
Florin86 10 februarie 2014  
frumosi, sa va traiasca!
Răspunde Raportează
daniluca 27 decembrie 2013  
frumosi
Răspunde Raportează
doru25 1 octombrie 2013  
Deosebite exemplars.cei mai buni pentru paza
Răspunde Raportează
giurgiuciprian 29 martie 2013  
viitorul arata bine la varsta lor arata foarte bine sa-ti traiasca si sa te pazeasca, te salut bunul meu prieten
Răspunde Raportează
Armando 25 martie 2013  
frumosi!bafta!
Răspunde Raportează
lucaflorin 8 martie 2013  
foarte frumosi sa va traiasca domnu ADI!!!
Răspunde Raportează
hu1anito 7 martie 2013  
frumosi
Răspunde Raportează
adriannnn 2 martie 2013  
frumosi
Răspunde Raportează
geocris 27 februarie 2013  
superbi
Răspunde Raportează
anonim
Robert 8 februarie 2013  
Ptr.Carpatin:am o femela de carpatin de vanzare,varsta 1,5 ani,pedigree,vaccinata,buna ptr. paza.
Răspunde Raportează
stefistefan 21 ianuarie 2013  
vand femela caucazian.
Răspunde Raportează
shmVet 18 decembrie 2012  
Multumesc frumos ! Multa sanatate si dumneavoastra ! Fulger este al domnului Serac, din Bihor. Eu doar am facut o monta la Fulger.
Răspunde Raportează
fani 10 octombrie 2012  
frumosi! domnu Adrian! sa va traiasca!~
Răspunde Raportează
florinmar 10 septembrie 2012  
cel mai bun caine de paza animalelor - CIOBANESCUL CARPATIN super
Răspunde Raportează
catalin23 11 iulie 2012  
salut adrian ai niste catei foarte frumosi rar vezi la o stana asa catei si rasa pura sati traiasca si sa te bucuri de ei si de puii care va iesii din ei te salut cu stima catalin carlan
Răspunde Raportează
giurgiuciprian 3 mai 2012  
Te salut Adrian frumoasa haita imi place sa-ti traiasca!
Răspunde Raportează
fazacasadrian 5 mai 2012  
Mersi pentru comentariu,multa bafta si tie!
Răspunde Raportează
ZahariaDan 26 martie 2012  
Ce nu intelege nimeni este de ce va pretati la ACHR sa acoperiti asa o jignire la adresa romanilor si sa acoperiti asa o minciuna?
Ca pana la urma scrie negru pe alb in site-ul FCI-ului si numele rasei,si provenienta si asociatiile care au depus dosarul!
Răspunde Raportează
ZahariaDan 26 martie 2012  
Are dreptate dnul Osiceanu cu mesajul de mai jos
"Precizare:
- Nu doresc sa denigrez pe nimeni,
- nu doresc sa nu existe rase canine neinregistrate,
- nu doresc sa atac pe nimeni in mod nemotivat
- nu doresc decat sa ii aratam impreuna pe cei care au facut rau raselor nationale si chinologiei romanesti prin politicile de minciuni, falsuri, furturi si altele asemenea Doresc sincer sa facem impreuna cu totii - indiferent de apartenanta organizatorica - lumina,ordine si curatenie in aceasta activitate numita chinologia romaneasca in beneficiul tuturora dar mai ales al cainilor.
Cu stima
Cezar Osiceanu Presedinte CNCCR
Clubul National de Caini Ciobanesti Romanesti - CNCCR Organism unic abilitat de catre Ministerul Agriculturii se se ocupe de toate problemele legate de aceste doua rase nationale in anul 1998 prin ordinul 17178/1998. Este cel care a omologat international pentru prima oara rasele de ciobanesti romanesti in anul 2004. Str. Popa Tatu,66,sector 1,Bucuresti,Romania. cnccr@yahoo.com tel. 0040744319130 www.clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro si Canisa de Romania www.CanisaDeRomania.sunphoto.ro cezarosiceanu@yahoo.com 0040744319130
Cea mai mare minciuna careia i-a cazut prada intreaga chinologie nationala din ACHR dar si iubitorilor de caini in general a fost omologarea asazisei rase de CIOBANESC ROMANESC DE BUCOVINA!
Autorii minciunii sunt urmatorii:
- conducerile ACHR si ale clubului si comisiilor de omologare din cadrul ei
- dnul Cristian Domitian Morosanu autorul cartii de trista amintire "Ciobanescul Romanesc de Bucovina - monografie in cuvinte si imagini" publicata in anul 2010 si vanduta fara chitanta oricui doreste!
- crescatorii si detinatorii de astfel de caini din cadrul ACHR care au stiut sau au aflat despre aceasta mare minciuna si au continuat perpetuarea ei in randul populatiei Romaniei si in afara granitelor ei
In fapt povestea este cam asa:
- un arbitru sarb Milivoi Urosevici tot venea in Romania la invitatia iubitului sau prieten Petru Muntean presedinte trecator prin chinologia nationala al ACHR.Pe baza acestei iubiri a aparut ideea ca omologarea rasei ciobanesc romanesc carpatin sa fie facuta in detrimentul crescatorilor majoritari din zona Bucovinei si in favoarea detinatorilor de caini de rasa comuna denumiti pompos carpatini din zona Bistrita.Aceasta idee a avenit pe fondul unor interese materiale personale ale celor doi mai suspomeniti care aveau la Bistrita un sponsor lipsit de cunostiinte chinologice dar plin de bani si de intentii bune legate de omologarea raselor nationale dna Bodea.In plus bistritenii s-au implicat in lupta si jocurile de culise legate de alegerea presedintelui ACHR si Petru Munteanu avea interesul major de a deveni presedinte in locul lui Virgil Nicolaev.
Cum Milivoi Urosevici observase declinul major al chinologiei din fosta Yugoslavie candva un lider de piata in acest domeniu in zona Europei Centrale si Rasaritene a dorit sa ramana si el cumva in istoria chinologiei mondiale si nationale din Serbia si impreuna cu Petru Munteanu a pus la punct aceasta minciuna enorma si jignire la adresa poporului roman si a chinologiei nationale.
- practic cei doi au pacalit crescatorii din Moldova condusi de dr Gaspar Viorel ca rasa pe care ei o cresteau si o aveau inregistrata chinologic pana la acel moment inclusiv la Ministerul Agriculturii din Romania si publicata si in Monitorul Oficial ca si ciobanesc romanesc carpatin se va numi in cadrul FCI ca si Ciobanesc Romanesc de Bucovina.
Odata inselati acesti crescatori cei doi au conceput si trimis la FCI standardul unei rase denumite CIOBANESC SUD EST EUROPEAN, cu tara de origine in Serbia,Bulgaria si Nordul Romaniei si ca si tari care patroneaza rasa Serbia si Romania.
Ca nimeni sa nu se prinda prea usor de falsul grosolan si minciuna spusa peste tot s-a comunicat si inscris in limba romana numele rasei de Ciobanesc romanesc de Bucovina in locul celui real si langa numele real al rasei de CIOBANESC SUD EST EUROPEAN s-a trecut in paranteza numele de Ciobanesc Romanesc de Bucovina.
Nimeni nu s-a sesizat de acest fals grosloan,capii ACHR au iesit in presa si s-au laudat cu marea realizare a lor, crescatorii si detinatorii au luat de buna minciuna si uite asa am ajuns abia acum sa constatam falsul si jiginirea maxima adusa bunei credinte a romanului iubitor de caini sau nu!
Pentru edificare intrati pe site-ul FCI si la varianta in limba engleza care este cea oficial inregistrata si valabila in intreaga lume si veti putea constata singuri aceasta magarie maxima!"

Mai ales ca pana si Drelciuc recunoaste asta in postarea de pe animale.ro
"Mesajul urmator se gaseste la:
www.animale.ro/forum/showthread.php?63311-Ciobanesc-Romanesc-de-Bucovina-II/page295
si a fost scris de catre Marian Drelciuc Canisa de Piatra Pinului
"15/02/2012, 14:37 #4422 piatraPinului
Vezi profil Vezi posturi forum Clasa "Baby"
Data inscrierii 12 sep, 10 Posturi 34
Am fost sunat ieri de o persoana care m-a intrebat de cand ma pricep la caini lucru care m-a amuzat toata ziua.Sunt in mijlocul ciobanestilor din anii 86.Nu voi uita niciodata de unde am plecat si unde am ajuns.In 94 am cumparat din comuna M-rea Humorului doua femele mici pe care le-am crescut apoi mi-am dorit un mascul bun si asa l-amcumparat pe Martin de la un oier vechi din comuna Stulpicani ,Flocea Gehorghe.De la acelasi crescator am mai cumparat o femela ,Frunza.Cu acesti caini am participat 3 ani in concursuri in toata tara apoi in urma arbitrajelor in 97 mi-am format canisa.Perioada 95-2002 este cunoscuta de catre vechi crescatori timp in care am fost campion Romania cu cainele meu.Am participat in cca 100 de expozitii canine timp in care am avut si bune si rele si am dobandit o experienta chinologica foarte buna.In anul 2002 am fost in sala la Bistrita cand s-au despartit cele 2 rase.Cei de la carpatini cand au primit denumirea au sarit in sus si au aplaudat.... noi ne-am multumit cu bucovina.Deci este clar ca am pierdut prima data.La formarea standarului unei rase participa toti crescatorii si proprietarii de canise al acelei rase din acel timp.Cati dintre voi ati participat sau ati fost informati de acest eveniment?Oare trei persoane pot hotari destinul unei rase fara noi crescatorii care muncim pentru acest caine?...Nu cred.Imi veti raspunde ca s-a format o subcomisie... dar cine a votat acea subcomisie?...Oare este corect ?Apoi am primit denumirea de Ciobanesc Sud-est European deci am pierdut si a duoa oara.Ne intrebam daca cei de la conducerea CRB din Bucovina sunt competenti sa ne conduca in continoare?Cu totii ne dorim sa vedem acest caine minunat omologat international ... dar sa fie Bucovina...! Cu respect canisa de Piatra Pinului. "
El arata inca odata marea minciuna a ACHR-ului legata de omologarea Ciobanescului Romanesc de Bucovina defapt a Ciobanescului Sud Est European care are ca tara de origine inscrisa pe site-ul FCI in limba engleza Bulgaria,Romania si Nordul Romaniei,si ca tari care au depus dosarul de omologare Serbia si Romania."
Răspunde Raportează
Zapartan 24 martie 2012  
foarte frumosi
Răspunde Raportează
ionellitu 24 martie 2012  
foarte frumosi,bafta.
Răspunde Raportează
ciprians 5 martie 2012  
faini!
Răspunde Raportează
Ciobanescul de Bucovina o MINCIUNA imensa!
Precizare:
- Nu doresc sa denigrez pe nimeni,
- nu doresc sa nu existe rase canine neinregistrate,
- nu doresc sa atac pe nimeni in mod nemotivat
- nu doresc decat sa ii aratam impreuna pe cei care au facut rau raselor nationale si chinologiei romanesti prin politicile de minciuni, falsuri, furturi si altele asemenea Doresc sincer sa facem impreuna cu totii - indiferent de apartenanta organizatorica - lumina,ordine si curatenie in aceasta activitate numita chinologia romaneasca in beneficiul tuturora dar mai ales al cainilor.
Cu stima
Cezar Osiceanu Clubul National de Caini Ciobanesti Romanesti - CNCCR Organism unic abilitat de catre Ministerul Agriculturii se se ocupe de toate problemele legate de aceste doua rase nationale in anul 1998 prin ordinul 17178/1998. Este cel care a omologat international pentru prima oara rasele de ciobanesti romanesti in anul 2004. Str. Popa Tatu,66,sector 1,Bucuresti,Romania. cnccr@yahoo.com tel. 0040744319130 www.clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro si Canisa de Romania www.CanisaDeRomania.sunphoto.ro cezarosiceanu@yahoo.com
Tel 0040744319130
Cea mai mare minciuna careia i-a cazut prada intreaga chinologie nationala din ACHR dar si iubitorilor de caini in general a fost omologarea asazisei rase de CIOBANESC ROMANESC DE BUCOVINA! Autorii minciunii sunt urmatorii:
- conducerile ACHR si ale clubului si comisiilor de omologare din cadrul ei
- dnul Cristian Domitian Morosanu autorul cartii de trista amintire "Ciobanescul Romanesc de Bucovina - monografie in cuvinte si imagini" publicata in anul 2010 si vanduta fara chitanta oricui doreste!
- crescatorii si detinatorii de astfel de caini din cadrul ACHR care au stiut sau au aflat despre aceasta mare minciuna si au continuat perpetuarea ei in randul populatiei Romaniei si in afara granitelor ei
In fapt povestea este cam asa:
- un arbitru sarb Milivoi Urosevici tot venea in Romania la invitatia iubitului sau prieten Petru Muntean presedinte trecator prin chinologia nationala al ACHR.Pe baza acestei iubiri a aparut ideea ca omologarea rasei ciobanesc romanesc carpatin sa fie facuta in detrimentul crescatorilor majoritari din zona Bucovinei si in favoarea detinatorilor de caini de rasa comuna denumiti pompos carpatini din zona Bistrita.Aceasta idee a avenit pe fondul unor interese materiale personale ale celor doi mai suspomeniti care aveau la Bistrita un sponsor lipsit de cunostiinte chinologice dar plin de bani si de intentii bune legate de omologarea raselor nationale dna Bodea.In plus bistritenii s-au implicat in lupta si jocurile de culise legate de alegerea presedintelui ACHR si Petru Munteanu avea interesul major de a deveni presedinte in locul lui Virgil Nicolaev. Cum Milivoi Urosevici observase declinul major al chinologiei din fosta Yugoslavie candva un lider de piata in acest domeniu in zona Europei Centrale si Rasaritene a dorit sa ramana si el cumva in istoria chinologiei mondiale si nationale din Serbia si impreuna cu Petru Munteanu a pus la punct aceasta minciuna enorma si jignire la adresa poporului roman si a chinologiei nationale.
- practic cei doi au pacalit crescatorii din Moldova condusi de dr Gaspar Viorel ca rasa pe care ei o cresteau si o aveau inregistrata chinologic pana la acel moment inclusiv la Ministerul Agriculturii din Romania si publicata si in Monitorul Oficial ca si ciobanesc romanesc carpatin se va numi in cadrul FCI ca si Ciobanesc Romanesc de Bucovina. Odata inselati acesti crescatori cei doi au conceput si trimis la FCI standardul unei rase denumite CIOBANESC SUD EST EUROPEAN, cu tara de origine in Serbia,Bulgaria si Nordul Romaniei si ca si tari care patroneaza rasa Serbia si Romania. Ca nimeni sa nu se prinda prea usor de falsul grosolan si minciuna spusa peste tot s-a comunicat si inscris in limba romana numele rasei de Ciobanesc romanesc de Bucovina in locul celui real si langa numele real al rasei de CIOBANESC SUD EST EUROPEAN s-a trecut in paranteza numele de Ciobanesc Romanesc de Bucovina. Nimeni nu s-a sesizat de acest fals grosloan,capii ACHR au iesit in presa si s-au laudat cu marea realizare a lor, crescatorii si detinatorii au luat de buna minciuna si uite asa am ajuns abia acum sa constatam falsul si jiginirea maxima adusa bunei credinte a romanului iubitor de caini sau nu! Pentru edificare intrati pe site-ul FCI si la varianta in limba engleza care este cea oficial inregistrata si valabila in intreaga lume si veti putea constata singuri aceasta magarie maxima!
Răspunde Raportează
mitut1 21 februarie 2012  
foarte frumosi,sa va traiasca!!
Răspunde Raportează
steluizv 17 februarie 2012  
SUPER DE FRUMOSI SA VA TRAIASCA
Răspunde Raportează
teoocaucazian 16 februarie 2012  
FOARTE FRUMOSI
Răspunde Raportează
dan1 1 februarie 2012  
Punele jujeu.
Răspunde Raportează
fazacasadrian 1 februarie 2012  
Jujeu fiind bota care se pune la gatul cainilor ciobanesti?
Răspunde Raportează
alexandrustanciu 31 ianuarie 2012  
frumosi!!!mult succes va doresc
Răspunde Raportează
ZahariaDan 29 ianuarie 2012  
Au pedigree? Din cine sunt?
Răspunde Raportează
fazacasadrian 29 ianuarie 2012  
Nu au,Soimu este din Stanisoara de Troian si Zmeu de Troian,Codruta e din Dora Luncii si Pasa de Troian iar catelul din ultimele poze nici macar nu este carpatin curat.
Răspunde Raportează
lucaflorin 17 ianuarie 2012  
aveti de vanzare?????????
Răspunde Raportează
fazacasadrian 17 ianuarie 2012  
Nu !!!
Răspunde Raportează
pertrea 6 ianuarie 2012  
sati traeasca frumoase exemplare cat casta un catel de acesta
Răspunde Raportează
fazacasadrian 8 ianuarie 2012  
200-300 de lei/buc
Răspunde Raportează
casi2009 4 ianuarie 2012  
frumosi !!
Răspunde Raportează
nelutu 25 decembrie 2011  
FOARTE FRUMOSI CAINII , CRACIUN FERICIT SI AN NOU CU MULTE IMPLINIRI !! SANATATE !!!
Răspunde Raportează
geocris 16 decembrie 2011  
superbi.deosebiti
Răspunde Raportează
dan1 14 decembrie 2011  
vai de bieti lupi.
Răspunde Raportează
anonim
luca florin 29 noiembrie 2011  
nu aveti ceva pui de vanzare? si la ce pret???
Răspunde Raportează
fazacasadrian 29 noiembrie 2011  
mai spre primavara e posibil sa fie ceva pui de vanzare
Răspunde Raportează
Buna ziua,
va invitam sa vizitati site-ul oficial al Clubului National de Caini Ciobanesti Romanesti CNCCR - organismul unic abilitat sa se ocupe de toate problemele legate de cainii ciobanesti romanesti in plan intern si international din ordinul Ministrului Agriculturii 17167/1998 -
clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro Pe acest site veti putea gasi multe informatii folositoare pentru dvstra si cainele dvstra dar si aproape doua mii de fotografii de la evenimentele organizate de catre CNCCR.
Va asteptam cu drag,
Presedinte CNCCR
Cezar Osiceanu
canisaderomania.sunphoto.ro
cezarosiceanu@yahoo.com
0744319130
Răspunde Raportează
Sambata 1 octombrie ora 11 la Hanul Ilisesti loc.Ilisesti jud.Suceava va avea loc traditionala exozitie canina anuala destinata raselor de caini Ciobanesti Romanesti. Informatii despre concurs, cazare etc la tel 0753520737. Organizatori presedintele Clubului National de Caini Ciobanesti Romanesti filiala Suceava Bumbac Gheorghe
Răspunde Raportează
liuilie 8 iulie 2011  
ff
Răspunde Raportează
canisadetohan 14 iunie 2011  
Foarte frumosi.Sa va traiasca si sa fie sanatosi.
Răspunde Raportează
Duku 1 iunie 2011  
foarte frumosi :D
Răspunde Raportează
Yrynel03 29 mai 2011  
foarte frumosi
Răspunde Raportează
petre71 13 mai 2011  
frumosi ,mult noroc la ei
Răspunde Raportează
balaban 11 aprilie 2011  
Salut din ce zona ai cainii ?
Răspunde Raportează
columbofilomg 10 aprilie 2011  
superbi
Răspunde Raportează
mihairo 28 martie 2011  
TARE FAINI,SI EU CRESC CRB
Răspunde Raportează
BodoJani 28 martie 2011  
Fain ciobanesc, tare mult imi place! Iar puiul e foarte dragut. :) Bafta va doresc la animale!
Răspunde Raportează
cipric 28 martie 2011  
frumosi! sa va traiasca!
Răspunde Raportează
cheta79 20 martie 2011  
acesti caini sunt foarte rai .sincer va spun.
Răspunde Raportează
GIGI2011 11 martie 2011  
deosebiti
Răspunde Raportează
vyktor 6 martie 2011  
F FRUMOSI
SA-TI TRAIASCA
INTRA SI LA MINE
Răspunde Raportează
aurel14 2 martie 2011  
frumosi foc am si eu ciobanesc de bucovina
Răspunde Raportează
nelutu 1 martie 2011  
frumosi caini , no coment!!
Răspunde Raportează
silus 1 martie 2011  
ff
Răspunde Raportează
ciprians 28 februarie 2011  
foarte frumosi!
Răspunde Raportează
costyk 25 februarie 2011  
frumosi
Răspunde Raportează
canisadetohan 19 februarie 2011  
Frumos.sa va traisca.
Răspunde Raportează
herfoelgebk 9 februarie 2011  
intrati si la mine sa va ziceti parerea.........super carpatinii
Răspunde Raportează
antonyo96 5 februarie 2011  
extraordinar exemplar intra si la mn sal vezi pe al meu
Răspunde Raportează
casi2009 1 februarie 2011  
ff sati traiasca si eu am 9 caini ciobanesti de bucovina ff !!
Răspunde Raportează
tomas 12 ianuarie 2011  
FELICITARI AI SI TU CAINI F.FRUMOSI,SA-TI TRAIASCA...
Răspunde Raportează
spanu 11 ianuarie 2011  
frumosi
Răspunde Raportează
jocker 9 ianuarie 2011  
super frumoase exemplare aveti sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Răspunde Raportează
ciprians 7 ianuarie 2011  
frumosi super
Răspunde Raportează
chitoranalin 3 decembrie 2010  
superbe exemplare
Răspunde Raportează
mihai88 11 noiembrie 2010  
superbi , sa va traiasca!
Răspunde Raportează
ilyeniga 10 noiembrie 2010  
frumosi
Răspunde Raportează
BodoJani 31 august 2010  
Carpatini! Rasa mea preferata. Sunt frumoase, imi plac! Sa va traiasca! Bafta si la iepuri, aveti animale superbe, felicitari!
Răspunde Raportează
lalea 4 iunie 2010  
super frumosi!
Răspunde Raportează
aurel14 1 iunie 2010  
frumos exemplar am si eu de bucovina sati traiasca
Răspunde Raportează
CrystyanPitesti 16 mai 2010  
Frumosi!
Răspunde Raportează
ADRIANOLARU 9 martie 2010  
SALUT!Foarte frumos SOIMU,curat!
Răspunde Raportează
ADRIANOLARU 10 martie 2010  
De acelasi lucru imi pare si mie rau!Exact asa arata Codruta ca in foto nr 6,are putin mai mult gri pe lateral,dar in rest seamana foarte bine cu Soimu .Asta este linia curata ,nu cei dati in caucazian cu cap patrat si masivitate nefireasca ( fireasca caucazianului ).Sa va traiasca!
Răspunde Raportează
fazacasadrian 10 martie 2010  
multumesc si cateaua ta e frumoasa pacat ca e prea departe pentru monta
Răspunde Raportează
bl3nch3 5 martie 2010  
f frumosi
Răspunde Raportează
Corbu 19 februarie 2010  
superb!
Răspunde Raportează
harliscaflorin 15 februarie 2010  
foarte frumos,sa-ti traiasca
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.